En online notesbog

Århus genåbnet i Second Life

september 25th, 2007. Kategori: Second Life

Efter en del retighedsproblemer med Århus (Aarhus) i Second Life, er øen åbnet for publikum igen. Problemerne skyldes overdragelse af rettigheder fra en lærer til en anden, da den tidligere ansvarlige KrystalPi Octavia, har fundet andet arbejde.

Overdragelsen medførte på et tidspunkt, at alle scripts på øen var sat ud af drift. Det blev fikset, men istedet var øen nu  lukket for alle, der ikke var medlem af Århus Købmandsskoles Gruppe.  Meget uhensigtsmæssigt, men det er ikke første gang jeg oplever problemer med rettighedsadministrationen i SL. 

Men nu er øen oppe og køre igen, og det samme er min kodesøjle.

 scripting_second_life.jpg

Så hvis du ikke har besøgt os før så kig forbi. Hent nogle gratis kodede objekter i kode søjlen og/eller en håndfuld scipts, du selv kan lege videre med.

 1. 4 Responses to “Århus genåbnet i Second Life”

 2. By Pach Voom on maj 11, 2008

  Genåbnet i Second Life?

  hvor har i gemt jeres ø?

 3. By Niels on maj 11, 2008

  Hej Pach.

  Ved at være en del måneder siden, jeg var derinde sidst. Men så vidt jeg ved er øen mere aktiv end tidligere.

  Du kan finde aarhus på følgende SLurl http://slurl.com/secondlife/Aarhus/134/130/23 Eller du kan åbne kortet i Second Life og søge på “aarhus“.

 4. By Pach Voom on maj 13, 2008

  Hej Niels

  Hvis jeg følger dit link (SLurl) så skriver den “Information about this location is unavailable at this time, please try again later” og i search (worldmap) skriver den “none found”.

  Så hvor har i gemt øen?

  Mvh. Lars Pach

 5. By Niels on maj 13, 2008

  Hmm…

  Jeg bliver dig svar skyldig, Pach. Har også lige selv forsøgt og Aarhus synes som sunket i havet. Måske stof til en ny legende. 😉

  Jeg er pt i praktik og ikke på skolen, og kan derfor kun gisne om årsagen. Måske lærerstaben har erkendt, at Second Life ikke er andet end en blindgyde i udvikling af web3.0. 😉

Skriv en kommentar