En online notesbog

Second Life. Bondefanget af told og skat

marts 31st, 2007. Kategori: Second Life

Jeg besøger jævnligt Danmark øen, for at holde øje med, hvad der sker derovre. Forleden lagde jeg mærke til nogle små objekter, der lå spredet rundt omkring. Når jeg klikkede på dem, blev jeg tilbudt sort arbejde. Jeg undrede mig over, at nogen havde rettigheder til at lægge objekter her på Told og Skats grund, så jeg prøvede selv at smide et objekt, men uden held. Mærkeligt.

Næste del i programmet var at se om Tænk, var begyndt at lukke folk ind i deres byggeri. Næh. De har tilsyneladenede bestemt sig for at køre samme stil som TV2 News.  Altså den lukkede. Suk.

Nå, men til sidst den obligatoriske flyvetur over øen for at se, om noget  skulle være sket siden sidst. Jo minsandten, en ny bygning  i det fjerne. Jeg hastede derover og konstaterede en svinende fabrik. Hov, og navnet var da det samme som dem der havde tilbudt sort arbejde. Ahhh skatteministeriet stavet bagfra. Sjov idé.

Jeg haster selvfølgelig ind for at undersøge det nærmere. Og er faktisk ganske fascineret af idéen indtil jeg ryger ned i et sort hul. Her står jeg så i et hul bag tremmer. En lovlydig og loyal skatteborger, der betaler sin skat med glæde, og endog har givet til statskassen i Second Life.

Foran mig er to knapper en der siger “Fuck Told og Skat” og en anden der siger “Undskyld. Jeg gør det aldrig mere.”

Valget er klart. Fuck Told og Skat! Skulle jeg at sige undskyld for noget jeg ikke har ikke gjort, undskylde at Told og Skat har lokket mig herind. Skyldig indtil det modsatte er bevist. Aldrig. Det hele ender med, at jeg må teleportere mig væk.

Jeg tror såmænd, at mange skolebørn måske ville synes, at idéen er sjov. Men Told og Skat sender altså en del uheldige signaler. Først lokker de os med penge, og derefter dømmer de os alle over en kam. De har vist glemt, at få en kommunikationrådgiver ind over dette stunt.  

  1. 1 Trackback(s)

  2. apr 15, 2007: Niels Gamborg » Smøl og dårlig kommunikation i Second Life

Skriv en kommentar