En online notesbog

Smøl og dårlig kommunikation i Second Life

april 15th, 2007. Kategori: Second Life

Hvad er det Told og Skat laver i Second Life? Jeg synes at, de har skudt sig selv i foden, og  skriver derfor et indlæg om det.

Læs kritisk indlæg om sort arbejde kampagnen

Nu er selv optaget af både god kommunikation og brugervenlighed. Og da jeg ellers er begejstret for Told Og Skats tiltag, vil jeg selvfølgelig give dem mulighed for at se ovennævnte kritik. Told og Skat har (meget brugervenligt) oprettet en blog til at debatere deres tilstedeværesle i SL, så derfor er mit valg givet.

Jeg skriver følgende indlæg på deres blog, som jeg selv synes, rummer en masse konstruktiv kritik.

Niels Gamborg siger: Din kommentar afventer bedømmelse.

Jeg følger interesseret udviklingen her på Danmarks øen og synes, at Told og Skat virkelig har været både fremsynede og brugervenlige med dette tiltag. En charmeoffensiv, som jeg personligt er faldet for.

Forleden fandt jeg små flyers, der opfordrede til sort arbejde. Og senere en svinende fabrik. Og navnene var sammenfaldende. Ahh. Skatteministeriet stavet bagfra. Fedt stunt. Det skulle selvfølgelig undesøges nærmere.

Bam. Og så sidder jeg i det nye fangehul, hvor man tilsyneladende skal sige undskyld for at slippe ud igen.

Jeg arbejder ikke sort. Jeg betaler min skat med glæde, da jeg anser som det som en nødvendighed for at opretholde vores velfærdsamfund. Jeg har enda donoret surt optjente Linden dollars til statskassen her i SL.

Alligevel skal jeg undskylde. Skyldig til det modsatte er bevist? Undskylde for at have fulgt Told og Skats ( i form af en civil agent?) opfordringer? Jeg bliver stædig og teleporterer mig istedet væk.

OK. Alt i alt et meget interessant stunt, men med en noget uheldig slutning. Jeg synes i sender nogle rimeligt uheldige signaler. Har jeres kommunikationsrådgiver sovet i timen?

Nu er det så den 15. marts. En halv måned er gået, og mit indlæg venter stadig på bedømmelse. Det er altså ikke godt nok. Hvad vil i med brugerfeedback, når i ikke læser den?

Jeg vil nu tillade mig at svare på mit eget spørgsmål.  JA! Jeres kommunikations har på flere områder sovet i timen og gør det tilsyneladende stadig. For i har vel en kommunikationsrådgiver?

Skriv en kommentar