Niels Gamborgs online notesbog

Endnu et godt webmaster redskab. Søgemaskine Position

august 28th, 2007. Kategori: Søgemaskineoptimering, Webmaster værktøjer, Webudvikling

Faldt lige over endnu et super godt redskab for webmastere og andre, der laver søgemaskine optimering.  Jeg har lige lavet et nyt site for et mindre ejendomsselskab i Århus og på trods af en grundig søgemaskine optimering, havde jeg svært ved at finde resultaterne af mine anstrengelser på google. Jeg fandt ud af, at der er mange, der har optimeret på ledige lejligheder, århus og københavn.

Endvidere sad jeg med et meget lille site, men kun lidt tekst og få ledige lejligheder. Svært at hamle op med de store portaler så. Heldigvis er lejligheds-søgning noget, der som regel får folk til at tjekke mere end den første side på Google. 😉

Tidsbesparende redskab 

Efter forgæves at have forsøgt at google mig frem til nogen gode redskaber, jeg kunne bruge til at finde placeringen på Google, besøgte jeg iwebtool.com, som har et hav af nyttige redskaber. Og fandt så hurtigt deres Search Engine Position-redskab, der viser din position på bestemte søgeord/søgetermer på Google.

Sitet ( jaegersborg-bolig.dk ) lå og rodede rundt mellem 25 og 40 afhængig af søgeordene. Ikke værst når sitet kun er 14 dage gammelt og konkurencen taget i betragtning.

Skriv en kommentar