Niels Gamborgs online notesbog

Gør det selv CSS

februar 10th, 2007. Kategori: Wordpress

Det viste sig at være lidt mere kompliceret end som så at selv tilrette stylesheetet 100%. Defor har jeg udsat projektet til jeg får mere tid og eventuelt også mere viden.

Så indtil videre vil bloggen kun fungere som blog. WordPress er dog under alle omstændigheder bedre end den som “one” stillede til rådighed. Det eneste klagepunkt jeg har indtil nu er en temmelig lang loadtid. Hvorfor har jeg ingen idé om.

 1. 4 Responses to “Gør det selv CSS”

 2. By Knut on feb 11, 2007

  Prøv at bruge de to værktøjer jeg anbefaler her:

  http://ordpress.dk/to-geniale-v%c3%a6rkt%c3%b8jer-nar-du-skal-tilpasse-dit-wordpress-tema-57.htm

 3. By Niels on feb 11, 2007

  Tak skal du ha’, Knut. Det ser super godt ud. Jeg har straks bookmarked din blog til senere brug. Det ser ud til at du har mange gode artikler. :tup:

  Er du forøvrigt, den samme knut som står bag http://webmasterforum.dk ?
  I så fald er du ansvarlig for at jeg opdagede wordpress for ca. 3 uger siden. Tak skal du så også ha’ for det. 🙂

  En sidste ting. Hvis du har tid til at smide en kort kommentar til, hvordan du faldt over min side vil jeg være meget taknemmelig. Som du måske har set eksperimenterer jeg pt med søgemaskineoptimering og div.webmasterfunktioner, så enhver kommentar vil være mere end velkommen.

 4. By Knut on feb 12, 2007

  Jo jeg står bag Webmasterforum.dk, og jeg er da glad for at høre at det fik dig til at prøve wordpress;-)

  Jeg fandt din side ved at søge på ordet wordpress i overskrift.dk (brugte linket på ordpress-søgesiden på ordpress.dk). Så at du ikke var tilmeldt blogbot.dk. Det er også en god ide til at udbrede kendskabet til din blog.

 5. By Niels on feb 12, 2007

  Takker igen, Knut.

  Nogle gode tips. Jeg har tilmeldt min blog til blogbot.dk og vil dykke dybere ned i dine øvrige artikler på et senere tidspunkt når tiden tillader det.

Skriv en kommentar