Niels Gamborgs online notesbog

Vis relaterede artikler. Et nyttigt WordPress plugin

februar 17th, 2008. Kategori: Wordpress

Yet Another Related Posts Plugin

Faldt over dette nyttige WordPress plugin, som viser beslægtede artikler på din WordPress blog.

Yet Another Related Posts Plugin

Pluginet viser automatisk en liste med relaterede artikler nederst på hver side med kun  en post. Plugin baserer sin resultater på en sammeligning af tekstindholdet mellem de forskellige wordpress indlæg.  Det skulle efter sigende giver et mere relevant resultat end, hvis man sammenlignede på tags og kategorier, som  andre “related posts” WordPress plugins bygger på.

Installation og konfiguration

“Yet Another Related Posts Plugin”  er let at installere. Mappen skal bare smides i WordPress’s plugin-mappe, og derefter aktiveres plugin’et fra kontrol panelet.

Default opsætningen virker fint for mig. Jeg ændrede kun lidt på teksterne for at få dem på dansk. Men ellers er der mange konfigurations muligheder, og kontrol panelet er let og intuitivt at gå til. F.eks. kan man selv bestemme, hvor mange relaterede indlæg der skal vises, hvor relaterede de skal være for at blive vist, hvordan de skal vises og om der evt skal vises små bidder af indlægget.

Endlig kan du også selv bestemme, hvor listen over artiklerne vises. Det kræver, at du piller lidt i dine WordPress filer, men dokumentationen virker rimelig grundig. 

 1. 4 Responses to “Vis relaterede artikler. Et nyttigt WordPress plugin”

 2. By Kim on feb 26, 2008

  Dejligt plugin.
  Har netop selv installeret det på min blog, efter at have læst dit indlæg Niels. Det er rart med nogle relaterede indlæg lige ved hånden hvis man søger viden om et specifikt emne, og måske ikke lige fandt sit svar i første indlæg.

 3. By Niels on feb 26, 2008

  Ja, det er jo et nobelt motiv.

  Mine motiver er nok nærmere at få folk til lige at læse et andet indlæg, der forhåbentlig også falder i deres smag.

  Om det virker er jo så en anden sag. Jeg har endnu ikke erfaring nok med plug-in’et til at sige om det virker, eller bare tilføjer støj til siden.

 4. By Lasse on mar 7, 2011

  Hej Niels

  Lige en bemærkning først:
  Jeg vil nok også mene at det primære motiv med sådan et plugin må være at få folk til at læse et indlæg mere, indenfor samme genre. 🙂

  Så til min kommentar:
  Hvor meget afviger dette plugin fra andre “relaterende indlæg” plugin’s som tager udgangspunkt i tags og kategorier?

 5. By Niels on mar 7, 2011

  hej Lasse.

  Det er efterhånden en 3 år gammel artikel, så jeg kan desværre ikke svare fyldestgørende på det mere. Der er sket meget med både wordpress, men især også med plugins som yet another related post. Bruger det dog stadig. 😉

Skriv en kommentar