Niels Gamborgs online notesbog

Flere gode og nyttige webmaster værktøjer. Backlink checkere

august 23rd, 2007. Kategori: Søgemaskineoptimering, Webmaster værktøjer, Webudvikling

Her i anden artikel om gode og nyttige webmaster værktøjer vil jeg præsentere 2 gode backlink checkere.

Altså sider hvor du kan tjekke, hvor mange hjemmesider, der linker til din side. Det er altafgørende for din sides pagerank og synlighed, hvor mange der linker tilbage til dit website.

Hvorfor bruge 2 backlink checkere 

Fordelen ved at bruge to forskellige backlink-checkere er, at de enkelte værktøjer hver for sig  ikke finder alle links. Ved at køre sit link igennem to forskellige værktøjer, er du rimelig sikker på at få  de fleste og vigtigste links med.

 • Den første backlink checker findes hos domain-pop.com. Her kan du blandt andet sortere de websites, der linker til dig efter deres pagerank. Jo højere pagerank, de sider der linker til dig har. Jo bedre er det for din egen pagerank.
 • Den anden backlink checker¨ er iwebtools backlink checker. Også et udemærket  værktøj, der  viser pagerank hos dem, der linker til dig.

Disse værktøjer kan selvfølgelig også bruges til at se hvem, der linker til dine konkurenter.

Forbehold

Du skal dog være opmærksom på, at backlink checkerne ikke altid virker efter hensigten. Nogle gange viser de at ingen linker tilbage til dig. Jeg ved ikke hvorfor denne fejl opstår, men prøv at vende tilbage til dem senere. Da begge værktøjer er både gratis og meget nyttige, kan jeg godt leve med det.  😉

Læs endvidere min første artikel om gode og nyttige webmaster værktøjer, hvor jeg præsenterer nogle mere generelle værktøjer.

 1. 3 Responses to “Flere gode og nyttige webmaster værktøjer. Backlink checkere”

 2. By Gert Brudthagen Olesen on maj 24, 2012

  Kan se at dette inlæg ikke er helt op to fate men undre mig over at der ikke er nogen indlæg, da den lå som et af de første site da jeg søgte på “back linking”. Mine sider ligger godt ift. Søger kretierne “mad ud af huset + et bynavn” her er det kun byerne jeg køre til der intressante og jeg ligger på side 1 på alle de byer jeg ønske, nu er jeg så begyndt med back linking for at tjelle om det for mig længere op ad rangstien. Jeg lancerede dinkok.dk for 1 månede siden det vil sige marts/april 2012 og her godt en månede senere ligger den på side 1 placeret mellem 1 og 5 på flere af siderne er jeg placeret flere gange som 1, 2 og 4 ret godt for en kok med en hjemme gjort side.

 3. By Niels on maj 24, 2012

  Hej Gert. 🙂

  Lyder godt med din placering. Rigtig meget kan gøres med “on page” optimering især hvis konkurrencen ikke er alt for stor. I så fald er det nødvendigt at komme i gang med at få sig nogle gode solide backlinks til sit website.

  Held og lykke med dit projekt.

 4. By Nazer on apr 28, 2014

  Hej!

  Tak for læsningen.
  Jeg ved ikke om du også har kendskab til: https://ahrefs.com/?
  Også et super værktøj!

Skriv en kommentar